Kvalitetsentusiastene oppretter blogg!

Vi Kvalitetsentusiaster fra Knowit Quality Management ønsker å dele noen faglige tanker med deg. I tillegg ønsker vi å vise noen av våre mer uformelle sider. Vi har derfor opprettet en egen blogg her på www.kvalitetsentusiastene.no.

Her vil du finne informasjon om hvem vi er, hva vi driver med, samt diverse faglige innlegg og beskrivelse av sosiale aktiviteter.

Lurer du på hva en Kvalitetsentusiast er? Det er en som er lidenskapelig opptatt av ting er på stell og at IT-løsninger har riktig kvalitet. Vi tror at for å oppnå dette må kvalitetsarbeidet begynne tidlig. Kvalitetsarbeidet starter når kravene til løsningen utarbeides, fortsetter gjennom utviklingsfaser og testfaser, og jobbes videre med i drift og forvaltning.

En Kvalitetsentusiast har typisk IT-faglig bakgrunn, forstår viktigheten av gode krav, har innsikt i utviklingsprosess, arkitektur og infrastruktur, samt har erfaring fra testfaget. Alle Kvalitetsentusiaster er ISTQB-sertifisert på Foundation eller Advanced level.

Vi fokuserer på kvalitet, oppfølging og kontroll – med stort engasjement, fagkunnskap og humør. Vi er en gjeng med mennesker som brenner for test og kvalitetssikring! 🙂

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather