Faglig samling 4. november 2011

Fredag 4. november 2011 samlet vi oss til vår første faglige samling. Siden en del av oss ikke ennå hadde begynt i stillingene våre, var dette også en bli-kjent-samling. Knowit har 300 spesialister innen test og kvalitetssikring i Norden, og vi fikk en overordnet gjennomgang av eksisterende tjenesteområder og kompetanseområder.

Rune gikk gjennom bakgrunnen for hvorfor fagområdet for test og kvalitetssikring er stadig økende, og hvorfor fokus på kvalitet i økende grad skaper konkurransefortrinn. IT-systemer blir mer og mer komplekse, antall integrasjonspunkter øker, og antall plattformer og devicer øker. I tillegg blir konsekvensene ved at ting ikke virker stadig større, kvalitet er i økende grad en differensiator mellom IT-løsninger/IT-leverandører, mens det finnes flere eksempler på at mangel på kvalitet kan være ødeleggende for en IT-virksomhet. For oss som er opptatt av kvalitet er dette gode nyheter.

Etter et par timers samling gikk turen videre til Spisekroken (www.spisekroken.no) for middag og fortsatt sosialt samvær. Stian hadde flagget behov for kjøtt, så Jørn hadde bestilt inn ekstra kjøttretter slik at alle skulle bli fornøyde.

Jørn var nettopp tilbake fra en tur til Barcelona som inkluderte et besøk på , den eneste restauranten i Barcelona med to stjerner i Michelin-guiden, men faktum er at menyen Spisekroken vartet opp med hadde høyere standard. Visuelt var kanskje Laserte hakket over, men smaksmessig var Spisekroken best. Her må vi tilbake! 🙂

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather