Faglig samling 19. januar 2012

Trodde du Knowit Quality Management kun er opptatt av test og kvalitetssikring av IT-systemer?  Vi besitter også sterk kompetanse på vin!

En torsdagskveld i januar samlet Knowit QM seg til nok en fagsamling hvor vi denne gangen satte fokus på konsulentrollen og testverktøy.

Etter endt samling inviterte vi kollegaer fra Reaktor til vinsmakingskurs. Ina Espås, Partner i Knowit Quality Management, er en engasjert vinentusiast som kombinerer interessen for vin, kvalitet og test.  Hun er med i flere vinklubber og er stadig på vinreiser både som arrangør og deltager, for venner og andre. Hun er spesielt orientert innenfor viner i Europa og Afrika.  Ina er opptatt av at det viktigste er at man finner en vin av god kvalitet som passer til anledningen, ikke at den nødvendigvis må være dyr eller eksklusiv, og dette var tema for smakingen.

Kvelden ble avsluttet med middag på Chilli Bar og Restaurant.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather