Faglig samling 16. februar 2012

Knowit Quality Management samlet seg igjen til månedlig fagsamling med påfølgende god mat og drikke. Denne gangen var vi også så heldige å få selskap av Kristian og Minh fra Oslo-avdelingen, samt våre nye kollegaer Bjørn-Gunnar og Trygve.

Samlingen begynte med Siris presentasjon om hvordan bedre kommunikasjon mellom alle interessenter i et utviklingsprosjekt kan bedre kvaliteten på produktet, og hvordan en kan spesifisere krav som eksempler/tester som også vil være levende dokumentasjon. Konseptet omtales ofte som «Specification  by Example», «Agile Acceptance Testing» osv. Temaet ga interessante innspill med synspunkter og problemstillinger rundt bordet.

Vi beveget oss deretter til Altona for en uformell fortsettelse med god mat og drikke. Tapas og vin av høy kvalitet ble servert, og det tok ikke slutt før alle var overveldet over den store mengden fristende dessert-tapas som kom på bordet.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather