Testpub suksess hos Knowit

Den 6. juni arrangerte Norsk Testforum sin siste testpub før sommeren i Knowits lokaler i Oslo. Over 30 kvalitetsentusiaster møtte opp og det er ny rekord i følge Odd-Arne Bjørklund fra Norsk Testforum. Kjetil Gjelsten ønsket velkommen med en kort introduksjon av Knowit og Knowit Quality Management. Knowit stod også for servering av pizza og drikkevarer til de fremmøtte.

Kveldens hovedtema var Mobile Test Automation og det var Rajkumar Rajangam fra Knowit Quality Management i Bergen som hadde tatt turen over. Raj har over 12 års erfaring innenfor testautomatisering og er fagansvarlig for dette prioriterte området i Knowit i Norge. I motsetning til presentasjonen på CIO Testseminarer før påske, fikk vi nå en en solid dose live demo av verktøy for å kunne automatisere test av applikasjoner på mobiltelefoner. Det ble derfor en svært god og interaktiv seanse hvor flere deltok i debatten. Den mest interaktive seansen hittil i følge Raj selv.

Knowit har stor tro på at man vil få mer å gjøre innenfor dette feltet i tiden fremover når flere og flere distribuerer sine løsninger til mobiltelefoner med samme krav til funksjonalitet og kvalitet som dagens desktopløsninger.

Raj sin presentasjon kan lastes ned i sin helhet her: Test Automation på Mobile – TestPub V1.0 (pdf-format) og for de som ønsker ytterligere kontakt og informasjon rundt temaet kan ta kontakt med:

  • Kristian Melhuus Brandser, Oslo, + 47 977 69 594
  • Jørn Aaberg, Bergen, +47 478 96 478

Kvelden ble rundet av på Amundsen Bryggeri & Spiseri over et par kvalitetsbrygg fra diverse mikrobryggerier 🙂

Takk så mye til Raj og Odd-Arne for dette arrangementet.

Testpub1 Testpub2 Testpub3Testpub4

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather