EuroSTAR 2013 – Vi kommer. Kommer du?

 

 

EuroSTAR

Alle ansatte i Knowit QM Oslo gleder seg som barn på juleaften til å dra østover til Gøteborg 5-7 november for å ta del i EuroSTAR 2013 konferanse – årets beste begivenhet og høydepunkt sett fra øynene på en kvalitetsentusiast.

 

Som tidligere EuroSTAR konferanser fordeler vi på å dra til de mest spennende og relevante foredragene i håp om å kunne suge inn mest mulig av de nyeste, fremste og mest innovative arbeidene innen testfagområdet. Vi vil også som tidligere etter konferansen dele våre inntrykk og vurderinger fra de mest relevante temaene på denne bloggen – www.kvalitetsentusiastene.no. Så følg med…

 

Etter det annonserte konferanseprogrammet å dømme tror vi at det kan bli et annerledes men likevel spennende faglig påfyll. Utover de vanlige foredragene om metodikk, verktøy og prosjekterfaringer kan årets konferansen by på en helt ny side av testfaget. Det florerer foredrag som setter fokus på mennesker bak testarbeidet –  nemlig tester og testledere. Det dreier seg om alt fra motivasjon, sosiale egenskaper, ”myke” verdier til fortrolige og personlige historier om livet til en tester. Jeg synes personlig at det er veldig spesielt interessant å høre om. Ved å få belyst disse verdiene og utfordringene kan vi bidra til å gjøre faget mer tiltrekkende og dermed høster større anerkjennelse.

 

I tillegg til det faglige på turen legger vi opp til å skape et hyggelig sosialt samvær for alle ansatte i Knowit QM Oslo som til daglig sitter spredt i alle kundeprosjektene. Vi vil bl.a. ha middag på Puta Madre (http://www.putamadre.se) som ble bygget som en modell av en bordell i Tijuana på 1920-tallet.

 

Gøteborg – her kommer vi. Dersom du også er på konferansen er du velkommen til å slå følge sammen med oss. Vi setter pris på gode selskap og kan kanskje til og med ta en fagdiskusjon over god mat og drikke J

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather