Hvordan lykkes med testautomatisering på mobil plattform? – Høstens første frokostseminar i Oslo

Frokost1

Knowit Quality Managment samarbeider nå med HP Software rundt deres testverktøy for automatisering og test av mobile enheter. HP sine produkter anses å være gode individuelle testverktøy og de fleste av våre kunder benytter ett, eller flere av disse produktene pr. i dag. HP serien av testverktøy har i seneste versjon fått en oppgradering både funksjonelt og visuelt sett, og verktøyene for automatisering inkluderer nå også en egen modul for testing av mobile enheter.

Hos oss i Knowit er mobilitet og fleksibilitet en viktig faktor når vi tester mobile applikasjoner, noe HP sine verktøy lar oss gjøre.

Knowit har etablert seg som en av de store og innovative aktørene i ett stadig økende marked for utvikling av mobile tjenester, og god testing er en viktig del av vår suksess. Det finnes mange aktører som leverer applikasjoner for mobile enheter, men det er få som også kan levere tjenester som inkluderer utvikling og integrasjon mot web, drift, performance, sikkerhet og som også ivaretar design og merkevare for sine kunder.

Visste du at Knowit har designet og levert en rekke av de mest brukervennlige og prisbelønte applikasjonene de senere årene?
Ta gjerne en titt på våre websider så kan du lese mer om våre visjoner og tjenester: www.knowit.no

Det finnes mange aktører i bransjen som fortsatt kun tester på den «gode gamle» måten og det fungerer sikkert fint for mange, men er dette godt nok? Blir prosjektene ferdig før det har kommet en hel generasjon av nye mobile enheter? Det hele handler om å finne rett nivå av testingen, til riktig tid og kost. Det å tenke automatisert test av mobile enheter er nok ikke til å komme forbi om en ser langsiktig på det. Trenden tilsier at forbrukeren skal kunne bruke disse enhtene til det meste som er på nett og bruker opplevelse og ytelse er også viktig på eldre enheter. Deler av vårt tema for frokost seminaret var og vise hvilket potensiale som ligger i denne type testing. Eks. på emner som bel drøftet:

– Hva skjer f.eks. med ytelsen på en mobil applikasjon når designet endres, og hvordan blir bruker opplevelsen redusert som en følge av dårlig bakover kompabilitet?

– Hvordan vil egentlig en ny logo se ut på en gammel mobil enhet kontra ett nytt nettbrett?

– Hva med Android vs. iOS og hvor mange mobile enheter trenger din bedrift til en hver tid å ha tilgang på?

– Er det virkelig slik at det som før tok dager å teste nå kan viritualiseres, automatiseres og testes på minutter?

Testing av mobile enheter er ett særs interessant tema som mange ennå ikke har tenkt godt nok igjennom. Ved å arrangere ett frokost seminarer hvor vi kunne dele våre egne erfaringer og samtidig demonstrere hvilke muligheter som ligger i HP sine verktøy ønsket vi å vise hvorfor vi tenker test slik som vi gjør. Vi delte våre tanker og utfordringer, samt muligheter som ligger i «fremtidens type testing» og temaet virket være interessant for de som deltok. En ting er i hvert fall sikkert, og det er at den mobile utviklingen har kommet for å bli.

Er din bedrift godt nok forberedt på det?

Vi håper alle fremmøtte fikk noe å tenke på og at vi snart ses igjen. Vi har også gjort stor suksess med tilsvarende mobile test event. tidligere og kommer til å gjenta dette utover høsten og vinteren, så meld deg på vårt neste seminar. Info legges ut på våre nettsider, så følg med.

Agenda for dagen var:

• Hvorfor testautomatisering på mobil
• Utfordringer knyttet til testautomatisering på mobil
• Demo av HP sin verktøystøtte for testautomatisering på mobil

Foredraget kan lastes ned i sin helhet her: Breakfast seminar.ppt

 

Til deg som deltok, så setter vi stor pris på om du kan ta deg tid til å gi oss en tilbakemelding: Klikk her for å åpne tilbakemeldingskjema

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Foredragsholdere: Kristjan Kristjansson (Knowit), Raj Rajangam (Knowit), Arne Cristian Sandsmark (HP)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather