Fagseminar 2015

Årets fagseminar arrangeres i tidsrommet torsdag 26. til søndag 29. mars, i Brighton (UK).

Vi ankommer Brighton torsdag. Brighton er lokalisert på sørkysten av England. Den er halvparten av city Brighton and Hove. Brighton er en gammel by, nevnt i Domesday Book fra 1086. Brighton utviklet seg til en populær ”helseby” på 1800-tallet, da dr. Russell i 1753 publiserte en teori om helsebringende effekter ved sjøbad. Byen ble også brukt som ”tilfluktssted” for prinsregenten, den fremtidige kongen George IV (regent 1811 – 1820). I 1841 fikk Brighton jernbaneforbindelse med London, og ble da et populært utfartssted for Londons innbyggere.

Fredag tilbringes på TestBash 2015, iht arrangørene ”the leading software testing conference within the UK”! Arrangørens mål er ”… to inspire a generation of testers to learn more about their craft and create professional friendship that create a long lasting support network”. Vi kan altså se frem til inspirasjon, vennskap og nettverksbygging. Jeg har tatt en titt på listen over foredragsholdere, og sperret øynene opp da jeg så navnet ”Michael Bolton”! Det viste seg at det ikke er den Michael Bolton.

Det er mye å se på i Brighton. Det vil nok ikke være vanskelig å fylle verken lørdag eller søndag. Mange av de store attraksjonene i byen ble bygget under victoriatiden, slik som Grand Hotel (1864), The West Pier (1866), og The Palace Pier (1899). Brighton’s største attraksjon, The Royal Pavilion/Brighton Pavillion, ble oppført av prinsregenten i perioden 1787 til 1823. De siste årene har ca 400 000 turister besøkt bygningen årlig!

Programkomiteén har utarbeidet ulike forslag til aktiviteter vi kan gjøre i lag. Som jente håper jeg det blir tid til shopping! Det blir mye sosialt, med bl.a felles middager. Som ”nykomling” i firmaet blir det rikelig med tid til å bli kjent med resten av gjengen!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather