Knowit er sterkt representert på Testdagen Odin 2015

Odin-15

Årets Testdagen Odin vil finne sted 23.september på Thon Hotel Vika Artrium, Oslo – Les om informasjon og programmet her.

Konferansens tema er hvordan programvaretesting har rustet opp for å møte fremtidens utfordringer. I år har det som tidligere blitt sendt inn mange gode foredrag. På grunn av programmets begrensning hadde programkomiteen en vanskelig oppgave med å velge ut 10 foredrag fordelt på to parallelle spor på konferansedagen. Dessuten har vi vært heldige å få besøk av to kjente foredragsholdere som skal holde innlednings- og avslutnings Key Notes om spennende og aktuelle temaer. Parallelt til to faglige spor har programkomiteen i år fått til et helt nytt konsept for TestLAB hvor leverandører av testverktøy vil holde både lyntaler, produkt demonstrasjoner og paneldebatt.

Knowit er hovedpartner til konferansen og vil ha egen stand i vandringshallen. I tillegg har Knowit fått antatt to foredrag:

  1. Erfaring med bruk av HP Mobile Center for testautomatisering hos en stor telekomaktør – Kjetil Gjelsten og Fredrik Makosir
  2. The Business Minded Testers – Håkan Ramberg

Minh Nguyen er med i programkomiteen og er i årets konferansen ansvarlig for planlegging og gjennomføring av TestLAB.

Det er bare å melde seg på og få en dag full med faglig påfyll – treffe og bygge ut nettverket med likesinnede i fagmiljøet.

Vi sees der.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather