EuroSTAR – julekvelden for kvalitetsentusiastene

EuroSTAR2015

 

Det nærmer seg avreise for årets EuroSTAR konferanse. Denne gangen er dette høydepunktet lagt til i Maastricht. I år er det tre forventningsfulle kvalitetsentusiaster fra Knowit som skal reise til konferansen – Lars Petter Løvslett fra Bergen kontoret; Kjetil Gjelsten og Minh Nguyen fra Oslo kontoret. Vi vil under oppholdet legge ut på denne bloggen stemningsrapporter og våre ferske inntrykk under 3 dagers med fylt med spennende faglige innlegg. Faglig program dekker et bredt spekter bestående alt fra teknisk, metodisk og ledelsesperspektiv. Vi gleder oss til å høre andres erfaringer med mobil testing, automasjon, kvalitetsmetrikker, Devops og testernes soft-skills. Det er med andre ord et variert og spennende faglig program – nok til å fylle opp bagasjen hjemover 😉

Ellers gleder vi oss også til øvrige aktiviteter som skjer rundt konferansen som f.eks. TestLab, Community Dinner, prisutdelinger og ikke minst nettverksbygging. Vi kommer til å være sammen med noen bekjente bl.a. fra Nets og Sparebank Vest. Ta kontakt dersom dere vil henge på.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather