Knowit er igjen hovedsponsor for Testdagen Odin 2016

Vi i Knowit er veldig opptatt av å bidra til å øke bevissthet rundt programvare testing og kvalitetssikring. Som tidligere har Knowit i år også valgt å være hovedsponsor for Norges desidert største software testing konferanse Testdagen Odin.

Testdagen Odin vil gå av stabelen 20. september 2016 på Hotel Bristol i Oslo. Fristen for å sende inn bidrag er 30.april 2016. Vi kommer til å sende inn bidrag fra våre kundeprosjekter og ha en stand på konferanselokale.

Knowit oppfordrer kunder og partnere til å dele erfaringer og nyvinninger samt å bli med på konferansen for å få nyttige faglige påfyll.

Håper å se dere på konferansedagen.

Vi vil høre din historie

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather