Workshop i Budapest i forbindelse med kurset: Testleders verktøykasse

Helgen 8-10. april reiste fem ansatte fra Knowit Quality til Budapest for å jobbe fram kursmateriale til et kurs vi har planlagt å arrangere i samarbeid med Confex i slutten av mai i år.

Utsikt i Budapest

Det var hard og intens jobbing hele lørdagen for å generere innhold til dette kurset. Her var det oppdeling i mindre grupper og jobbing etter smidige metoder med hyppige sprinter, gjennomganger og leveranser underveis.

Vi hadde leid en flott leilighet i nærheten av slottet i Budapest via Airbnb. Leiligheten hadde stor nok plass til å huse alle, samt at den hadde svært gode forhold til å kunne få jobbet der sammen. Internettforbindelsen var upåklagelig og verten hadde også satt fram flippover til oss.

Workshop i Budapest

Workshop i Budapest2

Lørdagskvelden ble avsluttet med karibisk/kreolsk mat på restaurant Soul Food etterfulgt av en lokal pub hvor vi måtte teste den ungarske drikken Unicum. Bildet nedenfor er ikke tatt fra Soul Food men fra en historisk restaurant i nabolaget.

Middag i Budapest

Etter en liten avsjekk på kursproduksjonen tidlig søndag morgen bar det av sted til det berømte badet Szechenyi i sentrum av byen.

Bad i Budapest

Hvis du ønsker å vite mer om dette kurset så finner du nærmere informasjon her: http://bit.ly/testverktoy

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather