Båttur i solnedgang

Loyal

Galeasen Loyal

Torsdag 18. august 2016 inviterte Knowit Consulting Bergen kunder, kolleger, samarbeidspartnere og husvenner på ettermiddagscruise med galeasen Loyal. Turen gikk fra bryggen rett utenfor Nøstegaten 58, videre under Sotrabroen, gjennom Kobbeleia, over Vatlestraumen mot Bjorøy, Flesland, og tilbake til sentrum. Denne dagen sto heldigvis værgudene oss bi og det var strålende sol og vindstille mens i bakgrunnen kunne man høre trubadurens muntre sang og toner.

Mannskapet ombord disket opp med havets koldtbord med kreps, krabbe, ørret, reker, blåskjell og laks mm. I «bestikket» ble det servert drikke. Det ble spist både over og under dekk, og blikk stille sjø sørget for en svært minnerik opplevelse.

Introduksjon til Lean Coffee

Lean Coffee

Det faglige innslaget var det Ruben som stod for. Han pratet om Lean Coffee og det skulle gjøres helt analogt; med papir og lapp i stedet for lerret og projektor. Ivrige møtedeltagere gjorde en upåklagelig innsats. Til tross for en lettbeint tone, kom budskapet fram og vi regner med at Lean Coffee allerede er blitt implementert hos alle som var tilstede.

Etter noen timer til havs, gikk turen hjem for noen og til utestedet Hem for andre. På Hem var det reservert 3 bord, og vi fylte alle. De gode samtalene fra båtturen fortsatte, nye kontakter ble knyttet og mange var med til Hem stengte.

Vi i Knowit satt umåtelig stor pris på at så mange ble med og håper at alle sammen koste seg!

Tilslutt; Ring Jørn!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmailby feather